Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Badlakan Hamam Alma Lavendel

  • 159:-
  • 119:-

Stl. 80x180 cm. Snyggt badlakan i hamamstil i vitt och grått med fransar i kortsidorna. Tillverkat av återvunnet material. 80% bomull, 20% polyester.Hamam 

I lager
Dela
Leverantör: recycled by wille

Stl. 80x180 cm. Snyggt badlakan i hamamstil i vitt och grått med fransar i kortsidorna. Tillverkat av återvunnet material. 80% bomull, 20% polyester.

Hamam
 eller turkiskt bad är den turkiska varianten av ångbad, ett slags bastu. Den har spelat en stor roll i det Osmanska riket som en plats att umgås med andra människor, men har också en rituell funktion. Detta badlakan eller Hamam är en lite tunnare handduk som absorberar fukt effektivt och torkar snabbt. Handdukarna kan även användas som till exempel sjal eller filt.

Recycled By Willes produkter är gjorda av 99 procent återvunnet material. De använder material som blivit över från andra textilproduktioner och skapar nya produkter av det som annars bara slängs bort och därmed sparar de upp till 50 procent vatten och 30 procent energi. Eftersom de samlar in, sorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter helt utan att färga om eller tillsätta kemikalier.

Badlakan, handduk, pläd/filt eller varför inte som duk? Användningsområdena är många för våra kära Hamambadlakan. Hur väljer du att använda ditt?

Färg: MGrå/Vit.